mai 25, 2022

ISH PROJECT

Îndrăznește să explorezi, să descoperi și să îți redefinești conceptul de „acasă” cu viziunea noastră modulară.

Proiecte
Play Video in HD
Project Details

Îndrăznește să explorezi, să descoperi și să îți redefinești conceptul de „acasă” cu viziunea noastră modulară.

Întâlnirea dintre inovație și sustenabilitate, ISH Project nu este doar un concept, ci o revoluție în domeniul locuirii. În esență este manifestul nostru pentru un viitor mai inteligent, mai verde și mai adaptabil, inspirat din mișcarea Tiny House și cultura Vanlife.

ISH Project încorporează principiile flexibilității, durabilității și eficienței energetice în designul său, oferind posibilitatea de a personaliza spațiul în funcție de stilul de viață individual.

Cu designul său modular, această inițiativă îți permite să te joci cu spațiul de locuit, oferindu-ți flexibilitatea de a-l adapta stilului tău de viață. Iar când vine vorba de adevărata aventură, aceasta se găsește în posibilitatea de relocare – un echilibru între confortul unei case Tiny House și libertatea unei vieți Vanlife. Închipuie-ți libertatea de a alege unde vrei să te trezești în fiecare dimineață, având tot confortul casei tale. Acesta este spiritul casei pe roți pentru exploratorul modern.

Ne-am angajat să protejăm natura pe care o iubim atât de mult, adoptând principii de construcție și design durabil și eco-friendly. Misiunea noastră este de a reduce amprenta de carbon, contribuind la un viitor în care omul și natura coexistă în armonie.

Prinde pasul cu noua viziune și alătură-te nouă în această călătorie extraordinară de a remodela viitorul conceptului de acasa.

  • Date:26.05.2022
  • Client:House Big
  • Status:Completed
  • Location: Kharkiv Ukraine
Prev Project ISH KITCHEN Next Project ISH OFFICE