Info

Info

Info

.01
Info
Thumbnails

Bucură-te de gustul verii în propriul tău spațiu de gătit mobil.

AM CREAT ISH KITCHEN, O BUCĂTĂRIE MODULARĂ INOVATOARE, ADAPTABILĂ ȘI VERSATILĂ, PERFECTĂ PENTRU A-ȚI TRANSFORMA GRĂDINA SAU TERASA ÎNTR-O OAZĂ CULINARĂ ÎN ORICE SEZON

Designul nostru inteligent îmbină flexibilitatea și funcționalitatea pentru a-ți oferi libertatea de a pregăti și savura preparate delicioase în aer liber. ISH Kitchen poate fi personalizată pentru a-ți satisface toate nevoile, indiferent dacă ești un pasionat al grătarului, un bucătar experimentat sau un iubitor al meselor în aer liber.

Cu ajutorul modulelor noastre practice și eficiente energetic, poți configura bucătăria ta de vară așa cum îți dorești, adăugând elemente precum aragaz, cuptor, blat de lucru, chiuvetă și depozitare inteligentă. Astfel, vei avea tot ceea ce ai nevoie la îndemână pentru a prepara cele mai delicioase mâncăruri în aer liber.

ISH Kitchen este relocabilă, oferindu-ți posibilitatea de a profita de beneficiile bucătăriei tale de vară oriunde dorești să te relaxezi și să te bucuri de un prânz în natură sau de o cină sub cerul înstelat. Indiferent dacă organizezi o petrecere în grădină sau explorezi locuri noi în timpul vacanțelor, ISH Kitchen îți oferă flexibilitatea de a-ți duce pasiunea culinară oriunde mergi.

  • Date:26.05.2022
  • Client:House Big
  • Status:Completed
  • Location: Kharkiv Ukraine
Prev Project ISH Bathroom Next Project ISH PROJECT