Info

Info

Info

Info

.01
Info
Thumbnails

SPATIU MODULAR DE LOCUIT

Inspirați din mișcarea Tiny House și cultura Vanlife, am creat un spațiu ce redefinește conceptul de dormitor prin adaptabilitate și versatilitate.

ISH Bedroom nu este doar un dormitor – este o experiență. Este despre a te retrage într-un spațiu personal, despre a dormi sub stele în locul dorit și a te trezi în armonie cu natura.

Această abordare a spațiului de dormit este relocabilă, permițându-ți să îți iei confortul cu tine oriunde ai merge. Adormi în confortul cunoscut și te trezești într-o nouă destinație, fără a renunța la sentimentul de „acasă”.

Perfect pentru spiritul de explorator, designul modular se adaptează nevoilor tale, oferindu-ți libertatea de a dormi într-un spațiu bine organizat și personalizat. Imaginează-ți posibilitatea de a te retrage în liniștea familiară, chiar și când te afli la mii de kilometri distanță.

Folosim materiale și tehnologii eficiente energetic pentru a asigura un stil de viață sustenabil.

Îți oferim mai mult decât un simplu dormitor – îți oferim o experiență de odihnă pe care nu o vei uita. Descoperă cum poți transforma simplul act de a dormi într-o aventură.

  • Dimensiuni:26.05.2022
  • Client:House Big
  • Status:Completed
  • Location: Kharkiv Ukraine
Prev Project ISH OFFICE